Vuoden ohjelmaa suunnittelemaan

Talvi alkaa olla takana ja pikku hiljaa katse alkaa suuntautua tämän vuoden ohjelmaan. Sen verran tapahtumaa tälle vuotta kerkesi jo olemaan, että Rekon lonkat ja kyynärät kuvautettiin – lonkat olivat A/A ja kyynärät 0/0.
Seuraavana vuorossa on pari kappaletta näyttelyitä – Rovaniemen ryhmänäyttely 9.5. ja Kanakoirakerhon erikoisnäyttely Lapualla 8.6. Näistä suurimpana tavoitteena saada Rekolle näyttelytulos, jotta saadaan osallistumismahdollisuus kanakoirakokeisiin. Kolmas jo tiedossa oleva kiinnekohta on 20.9-21.9., jolloin on Derby Lapualla. Muita lukkoon lyötyjä päivämääriä ei vielä ole, joskin mikäli Oulussa järjestetään syksyllä kanakoirien metsäkoe, luonnollisesti koitan siihen päästä osallistumaan.
Näillä eväillä kevättä kohti ja tapahtumien ympärille muuta aikataulua suunnittelemaan.

Tags: ,

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture.