Archive for kesäkuu, 2011

Douedal’s Reko on kotiutunut

sunnuntai, kesäkuu 12th, 2011

30.5.2011 iltapäivällä Douedal’s Reko saapui uuteen kotiinsa – pari ensimmäistä viikkoa eloa uudessa laumassa on siis takana. Kotiutuminen on sujunut kaikin puolin loistavasti. Pessi on ottanut uuden perheenjäsenen hyvin vastaan ja Ellistä ja Rekosta näyttää tulleen oikein hyvät kaverit.
Elli ja Reko leikkii
Elli ja Reko leikkii

Ensimmäiset viikot ollaan leikitty ja harjoiteltu perusjuttuja. Yllättävän nopeasti tuntuu pikkukaveri omaksuvan uutta. Istumiset ja luoksetulot alkavat olla jo arkipäivää eikä hihnassa kävelyttäminenkään tuota ongelmia. Liekö “isoveljen” malli tehnyt tehtävänsä. Hellepäivänä käytiin jo veteenkin hieman tutustumassa. Ihmeempää jännitystä ei uusi elementti tuntunut aiheuttavan vaan rohkeasti etutassut vedessä tutkittiin, että mikäs homma se tämä oikein on. Myös kynsien leikkuu sujui niin mainiosti, että leikkasimme heti kerralla molempien etutassujen kynnet.

Yksi jännityksen aihe oli Rekon ja Pessin pärjääminen kahdestaan kotona. Tämä huoli on sittemmin osoittautunut turhaksi, koska mitään ongelmia ei tässäkään tunnu olevan.