Archive for joulukuu, 2010

Vuosi paketissa

perjantai, joulukuu 24th, 2010

Kokemusten täyteinen vuosi lähenee loppuaan. Vuoteen on mahtunut metsä- ja kenttäkokeita, näyttelyssä esiintymistä, derbyä sekä monia reissuja peltotreeneihin sekä metsälle. Matkan varrelle on mahtunut monia onnistumisia, mutta toki myös muutamia pettymyksiä aiheuttaneita tapahtumia. Päälimmäiset tuntemukset ovat kuitenkin reilusti positiivisen puolella.

Kokeista tarttui oppia meille molemmille ja jatkossa hihnaa pitävä käsi ei välttämättä tärise enää kuten kuluneen vuoden aikana. Näin ollen jatkossa Pessillekin tarjoutunee paremmat lähtökohdat kokeisiin. Tältä vuodelta ei AVO0:aa kummempaa tulosta saatu mistään kokeesta.

Syksyn metsäreissut tarjosivat reilusti tilanteita ja harjoituspaikkoja niin koiralle kuin isännällekin. Viimeisin “harjoitustilanne” saatiin aikaiseksi aivan muutama päivä ennen joulua Lokan reissulla. Pari riekkoa oli tullut aivan pihapiirin tuntumaan, josta Pessi ne hienosti hoiti lentoon. Ja mikä mukavinta, Pessi myös pysähtyi käskystä vaikka oli jo selvästi päättänyt lähteä saattelemaan siivittäneitä riekkoja. Tämmöiseen tilanteeseen on vuosi mukava päättää ja jatkaa kohti ensi vuoden uusia haasteita.

Hyvää Joulua

ja

Menestyksekästä

Uutta Vuotta 2011!