Archive for kesäkuu, 2010

Syksyä odotellessa

tiistai, kesäkuu 22nd, 2010

Peltotreenien loppumisen jälkeen treeniosastolla on ollut rauhallisempaa. Muutamat metsälenkit mahtuivat ohjelmaan ennen kuin lintujen pesintäaika alkoi ja luonnollisesti annettiin rauha pesintäpuuhiin. Kevään ainoat lintukontaktit metsälenkeiltä saatiin Alakyläntien varren maastoista, kun mukana oli myös Pessin emä Merili isäntineen. Tällä reissulla Merili otti seisonnan ja Pessi, jo tuttuun tyyliinsä, säesti todella tyylikkäästi.

Pessi säestää Meriliä

Pessi säestää Meriliä

Kesäkuussa vuorossa oli englantilaisten kanakoirien erikoisnäyttely Lapualla (kuvia KKK-HHS:n sivuilla: kuva1 kuva2 kuva3). Päädyimme käytännön syistä “pikareissuratkaisuun” eli lähdimme aamulla aikaisin kohti Lapuaa ja heti arvostelun jälkeen startattiin takaisin kotia kohti. Tuloksena nyt avoimesta luokasta sama, mikä aiemmin oli junioriluokasta, eli hyvä. Lapuan näyttely lienee meille kevään viimeisin tapahtuma ja kesä mennään normaalin rauhallisissa merkeissä.

Syksyn ohjelmaa on jo hieman suunniteltu ja näillä näkymin siihen kuulunee ainakin riistanlaskentaa elokuun puolivälissä, metsäkoe Kuhmossa elokuun lopulla, Derby syyskuun puolivälissä ja kenttäkoe Limingassa lokakuun puolivälissä. Näiden lisäksi syyskuun lopusta lokakuun alkupuolelle on tarkoitus viettää metsästyspainotteinen reissu Lokassa.